Informatii utile

Informatii generale

Voi primi ce vad in fotografie?

Da, toate fotografiile sunt reale, produsele sunt exact cele din imagine si corespund descrierii aferente

Cum ma pot asigura ca am facut comanda?

Dupa ce finalizezi comanda pe site trebuie sa primesti un mail de confirmare a acesteia iar imediat dupa vei fi contactat de unul din operatorii nostri, telefonic. Program de lucru: L-V  9:00-17:00.

Pot anula comanda?

Da, comanda poate fi anulata insa doar daca aceasta nu a fost inca expediata, deobicei expedierile comenzilor se fac destul de rapid de la finalizarea comenzii deci daca te afli in situatia de a anula comanda contacteaza-ne cat mai urgent!

Ce trebuie sa fac daca primesc un alt produs decat cel comandat?

Daca din greseala primesti un produs pe care nu l-ai comandat contacteaza-ne urgent!

Informatii despre transport

Care este metoda de livrare?

Livrarea se face prin firma de curierat GLS, direct la adresa mentionata in comanda.

Cat dureaza pana ajunge comanda?

Timpul de livrare este de 24-48 ore in functie de locatia unde trebuie sa ajunga curierul; obs. in orasele mari peste 90% dintre expeditii ajung in 24 de ore de la expeditie.

Informatii privind returnarea produselor

Pot returna produsul comandat? Produsul este original?

Orice produs se poate returna in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea acestuia. Acesta trebuie sa se afle in stare perfecta si sa fie cu etichetele de la primire! Produsele afisate pe site sunt replici, orice produs poate fi returnat.

Care sunt conditiile returnarii?

Produsul trebuie returnat la adresa de pe colet, fara ramburs, acesta poate fi schimbat daca cumparatorul doreste acest lucru sau poate fi returnat iar contravaluarea lui va fi suportata integral intr-un cont bancar al clientului.
*Atentie! In cazul in care ati beneficiat de livrare gratuita la primirea produsul, in momentul cand se returneaza se va scadea costul transportului!